Clinica medicală MedisWork - Performanță Calitate Promptitudine


Clinica MEDIS WORK a apărut ca un concept original pentru medicina prahoveană, abordând în premieră în anul 2000, consultațiile pentru firmele interesate într-un mod complet nou .

Prin combinarea și integrarea consultației medicale cu: investigații paraclinice, evaluarea locului de muncă, deplasarea echipelor de medici în teren la sediile firmelor și esențial prin calitatea actului medical, a fost suficient să fim printre primele firme medicale care prestau servicii pentru binele și siguranța, atât a angajatului cât și a angajatorului.

Față de succesul acestui mod de a face medicina muncii, ne-am văzut obligați să răspundem cu PASIUNE, SERIOZITATE și CORECTITUDINE astfel încât, după experiența acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, suntem cotați în primul eșalon al firmelor de medicina muncii.

Pentru a veni în sprijinul firmelor partenere, am extins portofoliul activităților medicale, la același nivel de performanță cum ne-am învățat partenerii, prin adăugarea de specialități noi și investigații de laborator de înaltă precizie.

Pentru a dovedi încă o dată că suntem primii și pentru că vrem să rămânem acolo, ne-am luat toate acreditările existente la nivel de top în ROMÂNIA, adăugând astfel un plus de CALITATE și ÎNCREDERE serviciilor oferite.

Laborator acreditat RENAR


Tel Recepție: 0244.52.02.70 Tel Specialități: 0733.33.08.80 Str. I.A. BASARABESCU nr.2
Ploiești, Prahova